Telesportief is een gezamenlijk initiatief van Sport in Holland en Telesport en in iedere uitzending ging Yvonne van Gennip op bezoek bij jonge talenten, die ze voor een spannende uitdaging stelde. Bijvoorbeeld de broers Muda die roeien tegen de Holland 8 met daarin onder andere Nico Rienks en Ronald Florijn. Jasper Ockeloen die de proloog van de Giro D'Italia rijdt. En Lisa Top vergelijkt haar afsprong met Epke Zonderland.
Ook zit er iedere week een portet in waarin we de carriere, doelstellingen en dromen laten zien van toptalenten. Over welke kennis, vaardigheden, attitude en persoonlijke eigenschappen beschikken zij? Hoe denken zij hun potentieel om te zetten in succes? Op basis van 8 criteria worden de talentvolle coaches beoordeeld en krijgen zij tips aangereikt door Marc Lammers.
Het doel van ‘Telesportief’ is het uitdragen van ambitie door jonge sportmensen en om kijkers en lezers te inspireren om zelf ook te gaan sporten. Op uitzending gemist van SBS6 zijn alle afleveringen te zien en alle losse items en verhalen te zien op www.telesportief.nl


regie